El Museu proposa una visita particular: els viatges internacionals d’obres destacades del Museu per al proper dissabte 4 de març

0

En el marc de la campanya “Les Mil Cares dels Museus” que impulsa la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran, el Museu Diocesà d’Urgell ha preparat una visita guiada el proper dissabte 4 de març a les 11:30h sota el títol “Obres viatgeres: descobreix els viatges internacionals d’algunes obres de la col·lecció”, en què es donarà a conèixer la història particular que hi ha al voltant del Beatus (s.X), del retaule d’Abella de la Conca (s.XIV) i del calze i la patena de Núria (s.XIII). Caldrà reservar plaça prèviament al correu electrònic museudiocesa@bisbaturgell.org o bé trucant al telèfon 973 353 242.

En la mateixa línia, a partir de finals de febrer, el Museu, a través de les seves xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter sota el nom Museu i Catedral de la Seu d’Urgell també farà una publicació diària presentant els professionals que treballen al museu en els diferents àmbits: direcció, conservació, neteja, comunicació, atenció al públic i guiatge.

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran està formada per una dotzena de museus i els seus fons abasten més de 40.000 obres i objectes. Amb la campanya “Les Mil Cares dels Museus” la Xarxa pretén donar protagonisme a les persones que treballen als museus durant dues setmanes, del 20 de febrer al 5 de març.

Leave A Reply